BasicMan

Mannenvuur: het man-zijn met elkaar delen

 

Met de BasicMan willen wij je gedurende vier avonden laten ervaren wat man zijn in deze tijd betekent. Dat doen we via sjamanistische technieken. Niet teveel praten, maar uit je dagbewustzijn stappen via dans, trance(reizen), contact met je voorvaderen via een opstelling en het lopen van je medicijn- of levenswiel, die start met de vraag: hoe was het om geboren te worden?

De avonden zijn op dezelfde manier opgebouwd als de basiscursus sjamanisme. Je kunt het programma van de basiscursus sjamanisme hier bekijken. En als je die al eens hebt gedaan, dan weet je wat deze avonden teweeg kunnen brengen en zal het een verdieping betekenen. Dus laat dat geen belemmering zijn.
Gedurende deze vier avonden richten we ons heel specifiek op jouw man zijn. Gaat het in de basiscursus sjamanisme om kennis maken met techniek. Hier gaat het om kennismaken met wat wellicht nog onder de oppervlakte zit. De nieuwe man. Iedere avonden starten we met dansen om los te komen van de dag.

Met deze vier avonden willen we je een basis geven. Een basis als man. Dat is BasicMan. Die basis vind je bij andere mannen. Dus hoe veilig voel je je bij mannen? Durft je je te uiten onder mannen? Je stem laten horen? Durf je steun te vragen aan mannen? Of zoek je het alleen uit? 

Wij verzekeren dat je gedurende deze vier avonden een goed inzicht krijgt over wat het betekent om man te zijn in deze tijd. Dat je niet alleen bent in je zoektocht naar de nieuwe man. Kom ervaren dat het onderlinge contact met de mannen in de groep verhelderend en voedend is.

Kijk op de Agenda voor data.
Informatie en/of vragen: info@joskester.com

Foto: Sattlerartprint.com