Nieuws

What’s new?

In tijden van Corona moeten we thuis blijven. Met familie of alleen. Wel online met elkaar. En natuurlijk sociale media. Ik ga dingen doen. Dat komt. Voor verbinding. Voor vertrouwen. Om met elkaar in contact te zijn. Zodra ik iets concreets heb laat ik het weten. Via dit kanaal en mijn FB pagina (Spirit Company) en op mijn tijdlijn. Houd je Spirit hoog. Het is naast voor velen verdrietig, ook een heel bijzondere tijd. Neem dat in je op: hoe bijzonder. Het is stil. Alles staat ongeveer stil….  

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Bij Contact tref je een formulier aan.

Mannen zijn geen vrouwen.
En vrouwen geen mannen.

Sinds 10 februari 2018 uit. Een boek dat helderheid kan geven over de crisis waar we nu inzitten en over wat we (nog steeds) van onze voorouders meedragen.
Uitgever A3 Boeken.
Lees hier enkele reviews van mensen over mijn boek.

Coaching

Nu veel mensen direct contact willen vermijden is er ook de mogelijkheid voor coaching via Zoom, Messenger of Whatsapp. info@joskester.com

Dus heb je behoefte aan een gesprek, aarzel niet contact met me op te nemen. Ik heb in deze bijzondere tijd de prijs voor online coaching verlaagd van €85 naar €55. 

Informatie Coachingprogramma ‘De sjamaan en het hart.’ Zeven stappen. Zie Coaching.

Basiscursus sjamanisme/base course shamanism

Nieuwe data basiscursus: 2, 9, 23, 30 juni (oud 12, 19, 26 mei, 2 juni) Dit ook weer onder voorbehoud. Mocht het in juni ook niet kunnen doorgaan, komen er opnieuw zo snel mogelijk andere data.)
Meer informatie/more information: here

The Shamans Way

Een vervolg op de basiscursus. Vier zaterdagen. Thema’s schaduw, vrouw/man energie, levenskracht/levensmissie, medicijnwandeling/zweethut.
Hopelijk start 6 juni, maar onder voorbehoud. Nog op zoek naar een nieuwe plek. Er komen zo snel mogelijk nieuwe data.
Meer informatie the-shaman-way/

Zolderkamerconcert

Bijna iedere maand. Volgende concert is (hopelijk) op 25 juni. Zie de agenda voor overige data. 

Zweethutten

20 juni – Oosten / gemengd
Meer informatie over de zweethut tref je hier aan. 

Excelleren in vrijheid

Peter Roemeling heeft een boek geschreven “Excelleren in vrijheid’ over het in vrijheid kunnen leven. Over de toepasbaarheid van een leven in vrijheid. Hij heeft daarvoor een methode ontwikkeld die ruimschoots voldoet aan het kunnen verwezenlijken ervan. Het vereist wel een zekere discipline, maar dat is altijd zo als je werkt aan het verkrijgen van meer zelfkennis. Want daar gaat het boek ook over.

Het boek zou je kunnen zien als het aansteken van je (vuur)kracht. Peter Roemeling gebruikt daarvoor voorbeelden van belangrijke personen uit de geschiedenis en door praktische oefeningen en vragenlijsten waarmee je jezelf kunt onderzoeken. Hoe je ervoor staat als het gaat over wie jij op dit moment bent, waar je naar toe wilt en hoe je dat gaat/wilt bereiken.

Zie ook zijn website met meer over dit boek.
https://peterroemeling.nl/excelleren-in-vrijheid-introductie

Soul Retrieval | Sjamanistische techniek | Jos Kester