Nieuws

What’s new?

In juni zijn er activiteiten. Ik houd je daarvan op de hoogte Via mijn website, nieuwsbrief en mijn FB pagina (Spirit Company) en op mijn tijdlijn.
Houd je Spirit hoog.
Er is een actie gekomen onder de naam ‘The Spirit Company’. Onder deze naam ben ik een initiatief gestart om met elkaar te verbinden. Medicijnmensen, healers, lichtwerkers, therapeuten, dansers, tantristen, en iedereen die verbinding wil in deze tijd. Omdat het tijd is. De tijden van echte verandering zijn aangebroken en daar gaan we getuigen van zijn. Hoe we dat gaan doen is aan ons. Aan ons inzicht over deze tijd. Om die reden is het goed de verbinding te maken met elkaar en bij elkaar te komen Dat komt.

Wil je de nieuwsbrief ontvangen? Bij Contact tref je een formulier aan.

Mannen zijn geen vrouwen.
En vrouwen geen mannen.

Sinds 10 februari 2018 uit. Een boek dat helderheid kan geven over de crisis waar we nu inzitten en over wat we (nog steeds) van onze voorouders meedragen.
Uitgever A3 Boeken.
Lees hier enkele reviews van mensen over mijn boek.

Coaching

Nu veel mensen direct contact willen vermijden is er ook de mogelijkheid voor coaching via Zoom, Messenger of Whatsapp. info@joskester.com

Dus heb je behoefte aan een gesprek, aarzel niet contact met me op te nemen. Ik heb in deze bijzondere tijd de prijs voor online coaching verlaagd van €85 naar €55. 

Informatie Coachingprogramma ‘De sjamaan en het hart.’ Zeven stappen. Zie Coaching.

Basiscursus sjamanisme/base course shamanism

Nieuwe data basiscursus: 9, 23, 30 juni, 7 juli

Meer informatie/more information: here

The Shamans Way

Een vervolg op de basiscursus. Vier zaterdagen. Thema’s schaduw, vrouw/man energie, levenskracht/levensmissie, medicijnwandeling/zweethut.
Start 14 juni, maar onder voorbehoud.
Meer informatie the-shaman-way/

Zolderkamerconcert

Bijna iedere maand. Volgende concert is (hopelijk) op 25 juni. Zie de agenda voor overige data. 

Zweethutten

20 juni – Oosten / gemengd (gaat niet door)
Er komt een nieuwe datum in juli.

Meer informatie over de zweethut tref je hier aan. 

Excelleren in vrijheid

Peter Roemeling heeft een boek geschreven “Excelleren in vrijheid’ over het in vrijheid kunnen leven. Over de toepasbaarheid van een leven in vrijheid. Hij heeft daarvoor een methode ontwikkeld die ruimschoots voldoet aan het kunnen verwezenlijken ervan. Het vereist wel een zekere discipline, maar dat is altijd zo als je werkt aan het verkrijgen van meer zelfkennis. Want daar gaat het boek ook over.

Het boek zou je kunnen zien als het aansteken van je (vuur)kracht. Peter Roemeling gebruikt daarvoor voorbeelden van belangrijke personen uit de geschiedenis en door praktische oefeningen en vragenlijsten waarmee je jezelf kunt onderzoeken. Hoe je ervoor staat als het gaat over wie jij op dit moment bent, waar je naar toe wilt en hoe je dat gaat/wilt bereiken.

Zie ook zijn website met meer over dit boek.
https://peterroemeling.nl/excelleren-in-vrijheid-introductie

Soul Retrieval | Sjamanistische techniek | Jos Kester