Nieuws

What’s new?

Naar aanleiding van Corona ben ik een initiatief gestart om met elkaar te verbinden. Medicijnmensen, healers, lichtwerkers, therapeuten, dansers, tantristen en iedereen die verbinding wil in deze tijd. Omdat het tijd is. De tijden van echte verandering zijn aangebroken en daar zijn we getuigen van. Hoe de verandering eruit zal zien is aan ons. Aan onze inzichten over deze tijd. Om die reden lijkt het me goed om verbinding te maken met elkaar en bij elkaar te komen. We zitten nog in de voorbereidingsfase. Wanneer en hoe en waar wordt de komende tijd duidelijk.

Als je de nieuwsbrief wilt ontvangen om op de hoogte te blijven, dan tref je onder Contact een formulier aan.

Mannen zijn geen vrouwen.
En vrouwen geen mannen.

Sinds 10 februari 2018 uit. Een boek dat helderheid kan geven over de crisis waar we nu inzitten en over wat we (nog steeds) van onze voorouders meedragen.
Uitgever A3 Boeken.
Lees hier enkele reviews van mensen over mijn boek.

Coaching

Nu veel mensen direct contact willen vermijden is er ook de mogelijkheid voor coaching via Zoom, Messenger of Whatsapp.
Informatie: info@joskester.com

Dus heb je behoefte aan een gesprek, aarzel niet contact met me op te nemen. Ik heb in deze bijzondere tijd de prijs voor online coaching verlaagd van €85 naar €55. 

Informatie Coachingprogramma ‘De sjamaan en het hart.’ Zeven stappen. Zie Coaching.

Basiscursus sjamanisme/base course shamanism

17, 24 november, 1, 8 december (dinsdag)
Meer informatie/more information: here

The Shamans Way

Een vervolg op de basiscursus. Vier zaterdagen. Thema’s schaduw, vrouw/man energie, levenskracht/levensmissie, medicijnwandeling/zweethut.
10 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november (Epe)
Meer informatie the-shaman-way/

Zolderkamerconcert

Nieuwe data komen.

Zweethutten

19 december (gemengd) Vol
Meer informatie over de zweethut tref je hier aan. 

Aanmelden voor activiteiten: mailto:info@joskester.com
 
Excelleren in vrijheid

Peter Roemeling heeft een boek geschreven “Excelleren in vrijheid’ over het in vrijheid kunnen leven. Over de toepasbaarheid van een leven in vrijheid. Hij heeft daarvoor een methode ontwikkeld die ruimschoots voldoet aan het kunnen verwezenlijken ervan. Het vereist wel een zekere discipline, maar dat is altijd zo als je werkt aan het verkrijgen van meer zelfkennis. Want daar gaat het boek ook over.

Het boek zou je kunnen zien als het aansteken van je (vuur)kracht. Peter Roemeling gebruikt daarvoor voorbeelden van belangrijke personen uit de geschiedenis en door praktische oefeningen en vragenlijsten waarmee je jezelf kunt onderzoeken. Hoe je ervoor staat als het gaat over wie jij op dit moment bent, waar je naar toe wilt en hoe je dat gaat/wilt bereiken.

Zie ook zijn website met meer over dit boek.
https://peterroemeling.nl/excelleren-in-vrijheid-introductie

Soul Retrieval | Sjamanistische techniek | Jos Kester